Tarieven

De basisbehandeling
Deze bestaat uit het desinfecteren van de gehele voet, nagels vakkundig knippen, eeltlocaties verwijderen en eventueel voorkomende likdoorns verwijderen. Ook het behandelen van pathalogische nagels en algehele voetcontrole valt binnen de basisbehandeling. Uiteraard worden de nagels gepolijst, zal de voet opnieuw worden gedesinfecteerd en wordt er een voetencrème aangebracht.

Mochten er voetproblemen zijn die niet binnen de behandeltijd van 30 minuten verholpen kunnen worden, wordt er een tarief berekend per extra kwartier. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u erg veel likdoorns heeft of extreem overmatig eelt. Wanneer u regelmatig een pedicurebehandeling ondergaat zal dit niet nodig zijn. Regelmatig is om ongeveer elke 6 weken.

De deelbehandeling
De deelbehandeling bestaat uit het verwijderen van likdoorns of alleen nagels knippen en polijsten. Bij een ambulant consult is een deelbehandeling niet mogelijk.

Wellness voetmassage
Op basis van voetreflextherapie krijgt u eerst een voetbad van met etherische oliën. Daarna wordt de voet met een voetscrub op basis van diezelfde etherische oliën behandeld. Vervolgens wordt de voet gewassen en drooggedept. U krijgt naar wens een voetpakking met klei en etherische oliën. U kunt kiezen voor een verwarmende of verkoelende pakking. Ik maak hier bij gebruik van de exclusieve lijn van Signora Collina, welke als zeer prettig wordt ervaren.

Na een minuut of 20 wordt de pakking weer verwijderd en zal er intensief worden gemasseerd volgens de massagevoorschriften. Hierbij wordt ten alle tijden rekening gehouden met uw wensen. De gehele behandeling duurt ongeveer een uur.

Aanvullende diensten zoals nagels lakken
Vooral in de zomer zijn er met name Dames die graag mooi voor de dag willen komen met keurig gelakte nagels. Uiteraard kan ik er voor zorgen dat dit vakkundig gebeurt. Ik maak hier wel gebruik van zuurstof doorlatende lakken, met het oog op schimmelpreventie.

Ambulant Pedicuren
Op dit moment geef ik uitsluitend behandelingen aan huis. Lekker comfortabel binnen uw eigen vertrouwde omgeving. Dit is zeker prettig als u even niet mobiel bent of een krappe agenda heeft.

De behandeling is een complete behandeling en duurt ongeveer 30-45 minuten

Bij behandeling maak ik gebruik van diverse professionele voetverzorgingsproducten. Deze kunt u ook bij mij aanschaffen als u dit graag wilt.
 


 

 

 

 

)

Ambulant Pedicurebehandeling € 45,00
Orthese (antidruk tegen likdoorns tussen tenen € 20,00
Nagelreconstructie  vanaf, € 10,00