Even voorstellen

Even voorstellen
Mijn naam is Miranda en ik heb de opleiding tot Medisch Pedicure gevolgd bij het Gelders Opleidingsinstituut te Arnhem. Ook ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie “Provoet”.

Wat betekent Comfortabel Voetverzorging
Voor mij moet de naam van het bedrijf vooral duidelijk zijn maar ook uniek. Onze voeten zijn letterlijk de dagelijkse basis van ons bestaan en verdienen dan ook een flinke dosis comfort, waarbij ik een substantieel gedeelte mag bijdragen als gespecialiseerd voetverzorgster.

De behandelingen zijn preventief gericht om problemen als likdoorns, kloven en ingroeiende nagels te voorkomen. Dit is belangrijk voor uw eigen welbevinden, zeker als u tot risicogroepen behoort.

Doelstelling
Mijn doel is om iedereen die gebruik maakt van mijn diensten comfortabel uit de voeten te laten kunnen gaan. Niet iedereen is even mobiel of in de gelegenheid om naar een pedicuresalon te gaan. Vaak gaat het om ouderen en mensen met een beperking. Ook wanneer men in een verzorgingsinstelling woont kan er een afspraak met mij worden gemaakt.

Hoe werkt een ambulant medisch pedicure
Wanneer ik bij u thuis kom, neem ik mijn apparatuur en instrumenten mee. Uiteraard zorg ik voor een hygiënische omgeving opdat ik uw voeten met de juiste zorg kan behandelen. Mensen ervaren het als prettig om binnen hun eigen vertrouwde omgeving vanuit de eigen comfortabele stoel de behandeling te ondergaan.